Bine ati venit

Exista un loc in Constanta unde oricine se poate simti bine. Restaurant Rustic, cu specific romanesc si international. Indiferent ca este vorba doar de o masa in oras sau un eveniment organizat pana in cele mai mici detalii, Restaurantul Rustic va sta la dispozitie tot timpul anului.


Restaurant Rustic pune la dispozitie, trei saloane cu capacitate de 140 locuri, 200 locuri respectiv 300 de locuri, pentru nunti, botezuri, mese festive, asigurand servicii complete: decor, formatii, tarafuri, d.j., solisti, umoristi, sunet, lumini, scene, artificii, jerbe, meniuri diverse si calitative la preturi de criza.

OCAZIE! LA NUNTI DE 200-250 PERS. ORCHESTRA SI ARANJAMENTUL RESTAURANTULUI ESTE GRATUIT.

NOU! OFERIM SERVICII FOTO/VIDEO PROFESIONALE pentru nunti, botezuri sau alte evenimente: 0731 - 115.490

OFERTA CAZARE! Aveti rude din tara si trebuie cazate dupa eveniment? Organizand evenimentul in salonul Rustic, beneficiati de reduceri la cazare.

Restaurantul si-a inceput existenta in anul 2000 din dorinta de a va aduce spiritul traditional romanesc de odinioara. Servirea ireprosabila, preturile acceptabile sau mancarea delicioasa au captat atentia clientilor nostri, clienti care se simt extrem de bine in locatia noastra! Va invitam sa incercati una din specialitatile bucatarului nostru! Vrem sa simtiti adevaratul gust al mancarii! Saloanele sunt dotate cu aer conditionat, filtre de fum si sonorizare profesionala. Saloanele pot fi amenajate din partea restaurantului in auriu si alb.

Va invitam sa petreceti intr-o atmosfera deosebita, cu specialitati romanesti, muzica traditionala/LIVE, oferita de formatia noastra.


Creare site - Magazin online - SEO - Websea Development